БецликБецлик

Бетлик кратка проверка – Најважните информации за давателот на обложување Betclic се еден од воспоставените добавувачи на сцена за спортско обложување. Компанијата беше 2005 основана од Николас Берауд.

Апликација БетаноАпликација Бетано

Бетано е една од новите компании за спортско обложување на интернет, кои сакаат да најдат место на многу пазари воспоставени резервации. Главната страница 2019 вклучува и спортско обложување пиво Типликс на Бетано,